Om oss - Eastern Tea House
Är ni ett större sällskap? Hyr lokal
Nu kan Ni som är ett sällskap boka bord - eller hyra hela lokalen - för en trevlig kväll med god mat & dryck.
Allt detta tack vare att vi nu har öppnat Eastern Tea House, en lokal med plats för sällskap mellan 15-40 personer.

Eastern Tea House är en förlängning av det restaurangkoncept som vi redan har etablerat genom Restaurang Eastern Palace, med grundtanken att både kunna erbjuda våra gäster ett lite mer annorlunda och spännande utbud, men även kunna tillhandahålla en lokal där lite större sällskap, föreningar & företag tillsammans kan njuta av högklassig mat & dryck.

Som bokande gäster kan Ni hyra hela lokalen, eller bara ett antal platser, för att sedan ta del av allt det som våra menyer har att erbjuda.
Det går givetvis även väldigt bra att låta våra kockar komponera en meny, speciellt framtagen för just Er. Sedan får Ni prova på ett urval av våra härligt goda maträtter & drycker.

Välkomna att kontakta oss för mer information, offert & förslag på menyer
Kontakta oss här »EN SMAK AV DET RIKTIGA KINA
Eastern Tea House erbjuder både spännande kinesiska tesorter såväl som mer traditionella kinesiska maträtter och ett brett utbud av härligt fräsch sushi.
Tehuset är beläget i Piazza D'Oros tidigare lokaler - vägg i vägg med Eastern Palace-restaurangen. Detta gör att vi utan att tveka kan påstå att vi nu kan ge våra gäster Umeås mest heltäckande kinesiska mat- & kulturupplevelse!

I utbudet finner du bl a ett rikt sortiment av noggrant utvalda tesorter (både grönt & svart te, hälso-te och frukt-te) direktimporterade från Kina, mer genuin kinesisk mat (både husmanskost, klassiska rätter och streetfood) som du vanligtvis inte finner på menyn på de vanliga svenska kinarestaurangerna samt ett brett urval av sushi, med allt från makis, nigiris och california rolls till temakis och sashimi.

All mat går självklart att såväl avnjutas på plats som att tas med som takeaway.


Välkommen in på en äkta kinesisk matresa!


. . .

Våra olika menyer hittar du här »